سوپ-شیر-فوری ایده-رمضان ایده-افطار مواد لازم: جو پرک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد بزرگ قارچ ۱۰ عدد شیر گرم ۴ لیوان خامه ۲۰۰ گرم آرد گندم ۱ ق غ روغن به میزان لازم جعفری خشک ۲ ق غ(یا جعفری تازه خرد شده ۱ مشت) جوزهندی نوک ق چ به دلخواه نمک ،فلفل به میزان لازم عصاره گوشت یا مرغ  نصف لیوان طرز تهیه: داخل قابلمه، روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سپس جو پرک بریزید و بهم بزنید.سپس آرد بریزید و تفت بدید .دو لیوان آب بریزید و در قابلمه را بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزید. بعداز ۲۰ دقیقه ،هویج رنده شده،قارچ  خرد شده،عصاره گوشت،نمک ،فلفل ،جوز هندی و شیر گرم بریزید.اگر شیر سرد باشد،بریده می شود. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،مقداری از سوپ را با خامه مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید. خامه را مستقیما نریزید چون بریده می شود.جعفری و به دلخواه ذرت پخته اضافه کنید.ده دقیقه دیگر بپزید . نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید

سوپ آموزش سوپ شیر رمضان غذا سوپ شیر

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:30