سوپ-شیر-فوری ایده-رمضان ایده-افطار مواد لازم: جو پرک ۱ لیوان پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد بزرگ قارچ ۱۰ عدد شیر گرم ۴ لیوان خامه ۲۰۰ گرم آرد گندم ۱ ق غ روغن به میزان لازم جعفری خشک ۲ ق غ(یا جعفری تازه خرد شده ۱ مشت) جوزهندی نوک ق چ به دلخواه نمک ،فلفل به میزان لازم عصاره گوشت یا مرغ  نصف لیوان طرز تهیه: داخل قابلمه، روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سپس جو پرک بریزید و بهم بزنید.سپس آرد بریزید و تفت بدید .دو لیوان آب بریزید و در قابلمه را بزارید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزید. بعداز ۲۰ دقیقه ،هویج رنده شده،قارچ  خرد شده،عصاره گوشت،نمک ،فلفل ،جوز هندی و شیر گرم بریزید.اگر شیر سرد باشد،بریده می شود. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت نیم ساعت بپزید. بعد از نیم ساعت،مقداری از سوپ را با خامه مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید. خامه را مستقیما نریزید چون بریده می شود.جعفری و به دلخواه ذرت پخته اضافه کنید.ده دقیقه دیگر بپزید . نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید

سوپ آموزش سوپ شیر رمضان غذا سوپ شیر

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:30