آش-کشک ایده-افطار ایده-رمضان مواد لازم: نخود نصف لیوان لوبیا چیتی نصف لیوان عدس ۱ لیوان برنج نیم دانه ۱ لیوان بلغور گندم ۱ لیوان پیاز ۴ عدد درشت نعنا خشک ۴ ق غ سیر ۱ بوته کشک ۲ لیوان سبزی آش نیم کیلو(تره،جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر ) روغن به میزان لازم نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم نعنا داغ،کشک،پیاز داغ برای تزئین طرز تهیه: تمام حبوبات و برنج را از شب قبل بخیسانید. نخود و لوبیا را جداگانه با آب و مقداری نمک به مدت ۲ ساعت بپزید. داخل قابلمه ای که میخواید آش بپزید،روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیازها را ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا طلائی بشه. سیر رنده شده را اضافه کنید و با پیاز سرخ شده ،تفت بدید.زردچوبه،نعنا خشک و فلفل بریزید و تفت بدید. عدس،بلغور گندم و برنج را از شب قبل بخیسانید و داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و مقداری نمک بریزید.نمک کمتری بریزید ،چون در آخربه آش ،کشک اضافه میکنیم و ممکنه کشک شور باشه.در قابلمه را بزارید و به مدت نیم ساعت بپزید. سپس سبزی آش ، نخود و لوبیای پخته را اضافه کنید.آب نخود و لوبیا را داخل آش نریزید چون رنگ آش تیره میشه. در قابلمه

آش کشک غذا رمضان حبوبات افطار

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:03