نکات مهم و ترفندهای دو روش پخت کتلت مرغ که امروز بهتون یاد دادم هر دو ساده هستن و کتلت مرغ خانگی شما با این طرز تهیه طعم متفاوت و لذیذی پیدا میکنه. حالا به نظر شما کتلت مرغِ پخته ی مامان خوشمزه تره یا کتلت مرغِ خام مامانی؟ نظر من و دایی خدابیامرزم که بیشتر روی حالت پخته شده ی مرغه ولی شما میتونین به هر دو روش امتحانش کنین و بگین بنظرتون کدومش خوشمزه تره؟ مواد لازم کتلت مرغ: مرغ (ترجیحا ترکیب برابر ران و سینه) : ۵۰۰ گرم زعفران و نمک و فلفل سیاه و پاپریکای دودی به مقدار لازم. پیاز: ۳ عدد سیر: ۵ حبه برگ بو: ۱ عدد هویج: ۱ عدد سیب زمینی : ۳ عدد جعفری: یک مشت گوجه : ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکای دودی، پولبیبر، فلفل قرمز، زعفران به مقدار دلخواه تخم مرغ: ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد کنجد: ۲ قاشق غذاخوری (اگه موادتون شل بودن میتونین از ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری هم استفاده کنین.) اول بذارین تابه داغ شه و بعد روغن رو بهش اضافه کنین. کتلت‌ها رو توی روغن خیلی داغ ولی با حرارت متوسط سرخ کنین. و حتما بعد از ترکیب مواد اونها رو یک ساعت توی یخچال بذارین️ حالا بنظرتون کتلت مامانم خوشمزه تر

کتلت طرز تهیه کتلت کتلت مرغ کوکو مرغ کوکو

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:10