این دمنوش به قدری مفید و پرخاصیته که هرچی بگم کم گفتم، واسه سرماخوردگی هم مثل آب روی آتیشه.میوه به سرشار از ویتامین‌های آ و ب و املاح آهکی و تانن است. این میوه مقوی معده است. به تقویت دستگاه گوارش و درمان مخاط و سرفه کاملاً مؤثر است. مواد لازم: به به هارو تمیز بشورید و دونه هاشو جدا کنید (برای درمان سرفه و گلودرد عالیه) به ها رو حتماً با قسمت درشت رنده، رنده کنید بهتره که به صورت رفت و برگشتی رنده نشه فقط به صورت رفت ، باعث میشه به ها یکدست رنده بشن. تقريباً ۱ تا ۲ روز زمان میبره تا به ها خشک بشن. الک کردن به، بعد از خشک شدن به خاطر اینه که دونه های ریزش بریزه و موقع تفت دادن نسوزه. با حرارت کم تفت بدین تا رنگش تغییر کنه و بوی عطر به آزاد بشه. نکات مهم: تفت دادن به باعث عطر و طعم بهتر و خوش رنگتر شدنش میشه. موقع تفت دادن شعله خیلی کم و مدام هم بزنید. دانه های به رو خشک کنید و موقع مصرف با کمی آب جوش مخلوط کنید و بزارید چند ساعت بمونه و لعاب بندازه برای درمان سرفه، سرماخوردگی گلودرد و.....خیلی مفیده. چای به، اگر خوب خشک بشه توی ظرف در دار در کابینت قابل نگهداریه. اگر مایلین میتونید چای

دمنوش به چای به میوه به طرز تهیه دمنوش به تفت دادن به

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:41