قرمه سبزی محبوب ترین غذای ایرانی هست ولی با سبزی خشک درست کردنش قلق داره. البته من تمام نکاتش که با سبزی تازه هم هست سعی کردم بگم. قبلا مارکو کپل این غذا رو درست کرده بود ولی خودش می گفت راضی نبودم. برید ویدئو مارکو هم ببینید بعد بگید کدوم دستور پخت از اون یکی بهتره. این ویدیو رو نمیخواستم آپلود کنم یادتون نره لایک و کامنت های شماست که به من انگیزه می ده پس یادتون نره ویدئو رو برای دوستاتون بفرستین همینجوری سابسکرایب ها زیاد شه خانوادمون ۱۰۰ کایی بشه مواد لازم برای ۴ نفر سبزی خشک: ۷۰ گرم (تره: ۲۵ گرم- جعفری: ۲۵ گرم- گشنیز: ۱۰ گرم- شمبلیله: ۱۰ گرم ) گوشت گوسفند: برای هر نفر ۶۰ الی ۷۰ گرم لوبیا قرمز: برای هر نفر یک قاشق غذاخوری سر پر روغن: یک پیمانه پیاز: ۱ عدد درشت لیمو عمانی: ۱ عدد برای هر نفر آبغوره: نصف استکان مغز لیمو عمانی: یک قاشق غذاخوری سر پر زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم . . . . قرمهسبزی معراج خورشت