شیره سیب همان شهد غلیظ شده و قوام آمده سیب است که بسیار خوشمزه و مقوی است و شیرینی طبیعی دارد و برای وعده صبحانه یا میان‌وعده مناسب است. شیره‌ها را معمولا با میوه‌هایی مانند انگور، توت و انجیر تهیه می‌کنند. شیره از آنجا که دارای قند و شیرینی طبیعی است و هیچ نوع شکری در فرآیند پخت آن اضافه نمی‌شود، بسیار سالم و مقوی هستند و افرادی که منع مصرف قند و شیرینی‌های مصنوعی دارند، می‌توانند با خیال راحت از آن‌ها به عنوان مربا یا یک صبحانه شیرین استفاده کنند. جالب است اگر بدانید که با میوه سیب هم می‌توانید یک شیره خوشمزه و مقوی تهیه کنید که هم به عنوان مربا همراه با کره مصرف دارد و هم می‌توانید از آن برای تزیین انواع کیک‌ها، فیلینگ و یا دسر استفاده کنید

شیره سیب شیره میوه صبحانه طرز تهیه دستور پخت

2 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:16