روش تهیه برگه زردآلو - راز خشک کردن زردآلو -روش تهیه قیسی زردآلو، میوه ای شیرین با طبع سرد و تر می باشد که خواستگاه آن را مصر، ارمنستان و ایران است. در قدیم زردآلو ها را زیر خورشید خشک می کردند تا در فصل سرد هم داشته باشند و نام آن را «قیسی» گذاشتند. خواص برگه‌ زردآلو؛ جزو خواص میوه ‌های خشک محسوب می گردد که مزایای فراوانی دارد. امروزه در ترکیبات آجیل، این برگه ی زردآلو نیز یافت می ‌شود که طرفداران زیادی دارد. از آن جهت که بیشتر در ماه‌های گرم سال و تابستان فراوان بود و در فصل‌های سرد سال کم پیدا می‌شد ، ایرانیان تصمیم گرفتند آن را به شکل برگه های خشک شده مراقبت نمایند یا کنسرو کنند. برگه زرد آلو با توجه به داشتن مواد مغذی و ویتامین‌ها خواص و فواید فراوانی برای بدن دارد و از جمله محبوب‌‌ترین و مفیدترین میوه‌های خشک است. مواد لازم : زرد آلو آب: ۳قاشق شکر : ۱قاشق آبلیمو : 1 قاشق ========================= زرد-آلو کشته-زرد-آلو کشته قیسی برگه-زردآلو آموزش-برگه-زردآلو روش-خشک-کردن-زردآلو-در-خانه خشک-کردن-زردآلو برگه-خانگی زردآلو-خشک-شده زرد-آلو آلو قیسی-خانگی برگه برگه-زردآلو طرز-تهي