مواد اولیه: ران مرغ:3عدد پیاز:1عدد فلفل دلمهای :1عدد سیر:1حبه ادویه کاری:2 ق چ آب:1 لیوان تخم مرغ:2عدد پودر سوخاری:1پیمانه آرد:1پیمانه پودر پاپریکا و زردچوبه و نمک:به مقدار لازم روغن:به مقدار لازم سس گوجه فرنگی تند روژین:جهت سرو طرز تهیه: در ابتدا ران مرغ ها در تابهای میچینیم و پیاز و فلفل دلمهای ها و سیر را به برش های بزرگ تقسیم کرده و به ران ها اضافه میکنیم و بر روی آنها ادویه را نیز ریخته و آب را اضافه کرده و میگذاریم بپزند. در حین پختن تخم مرغها را در کاسه ای ریخته و هم میزنیم. پودرسوخاری را نیز در کاسهای جدا ریخته و آرد و پودر پاپریکا و زردچوبه و نمک را به آن اضافه و با هم مخلوط میکنیم. ران های پخته شده را پس از کمی سرد شدن درون آرد و تخم مرغ ها و سپس مخلوط پودر سوخاری غلطانده و در روغن داغ سرخ میکنیم.پس از آماده شدن،آنها را تزیین و با سس گوجه فرنگی تند روژین سرو و نوش جان میکنیم. . Instagram: , Telegram: Apparat : Website: www://rojintaak.com - روژین-تاک روژین کنسروروژین محصولات-غذایی-روژین صنایع-غذایی-روژین رب-روژین سس-روژین تاریخ غذا غذای-ایرا