شوید-پلو-با-ماهی-و-راز-آسان-جدا-کردن-پوست-ماهی مواد لازم: ماهی تکه شده ۱ کیلو نمک،فلفل،پودر سیر، پودر دارچین، زنجبیل به میزان لازم پیاز ۱ عدد فلفل دلمه کوچک ۱ عدد روغن زیتون یا مایع ۶ ق غ روغن مقداری برای سرخ کردن برای پلو: برنج ۳ لیوان شوید خشک به میزان لازم زعفران به میزان دلخواه روغن مقداری برای ته دیگ کره برای روی برنج ۵۰ گرم طرز تهیه: به ماهی،نمک و ادویه ها را اضافه کنید و با دست ماساژ بدید. پیاز و فلفل دلمه را خرد کنید و به ماهی اضافه کنید. شش قاشق روغن زیتون یا مایع اضافه کنید. همه را باهم مخلوط کنید تا مزه دار بشه. روشو سلفون بکشید و به مدت ۸ ساعت استراحت بدید. بعداز ۸ ساعت ،داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. ماهی را به سمت پوست ،داخل تابه بچینید.پوست ماهی را ببینید. یک طرف ماهی که سرخ شد،با قاشق ،پوست ماهی را به راحتی در بیارید.چون ماهی داغ شده و پوستش به راحتی ،جدا میشه.ماهی را بر گردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید.با این روش ،ماهی را بدون پوست سرخ کردید. برای پلو: داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را که چند ساعت خیساندید،دا