اگرکیکات به قالب میچسبه و خراب میشه،این روش صد در صد تضمینی رو ببین و ذخیره کن و برای دوستت هم که همش نگران چسبیدن کیکاش به قالب هست بفرست .این روش معجزه می‌کنه و کیک رو رااااحت از قالب جدا میکنه مواد لازم ۲۰ گرم روغن جامد یا کره جامد(یک قاشق غذاخوری) ۲۰ گرم روغن مایع(یک قاشق غذاخوری) ۲۰گرم آرد(یک و نیم قاشق غذاخوری) طرز تهیه ۱-روغن جامد روغن مایع و آرد را با هم مخلوط کنید و کامل به هم بزنید تا ترکیب یکدستی درست بشه ۲-با بروس سطح داخلی قالب را کاملا آغشته به این روغن جداکننده کنید سپس خمیر کیک تان را داخل قالب بریزید بعد از پخت به آسانی کیک از قالب جدا میشود. ۲-اگر مقدار بیشتری از مواد را با هم ترکیب کردید داخل ظرف در بسته تا شش ماه داخل یخچال میتونید نگهداری کنید