ترشی کلم قرمز یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوش رنگه و خیلی هم آسان و راحته . این ترشی خوشمزه رو میتونید در کنار انواع غذاها و یا دورچین غذاها استفاده کنید. مواد لازم: * کلم قرمز: 300 گرم * سرکه: 1.5 تا 2 لیوان (بسته به ذائقه) * آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری * نمک: به مقدار لازم (حدود یک قاشق مرباخوری) طرز تهیه: * کلم را به صورت خلال یا ورقه‌های نازک برش بزنید. * کلم‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و بشورید، بعد روی پارچه پهن کنید تا آبشون کشیده بشه. *داخل یک ظرف بزرگ، کلم خرد شده و خشک شده،آبلیمو، نمک و سرکه را اضافه و حدود 5 دقیقه ورز دهید تا نرم و کمی آب بیندازد. ورز دادن باعث می‌شود کلم نرم‌تر شود و طعم ادویه‌ها بهتر به خوردش برود. * مخلوط کلم را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید. * مطمئن شوید که تمام کلم‌ها با مایع سرکه پوشیده شده باشند. * در ظرف را محکم ببندید. * نگهداری: * ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. * ترشی کلم قرمز معمولاً بعد از 2 تا 3 روز آماده مصرف است، اما طعم آن با گذشت زمان بهتر می‌شود. ترشی ترشی-کلم ترشی-کلم-قرمز آموزش-ترشی-کلم-قرمز