پای سیب نوعی تارت میوه است که مادهی اصلی آن را سیب تشکیل میدهد. پای سیب یا تارت سیب معمولا با خامه زده شده یا بستنی سرو میشود. با این که دستورپخت این شیرینی لذیذ اصالتا متعلق به کشور انگلستان است، اما امروزه آن را نوعی نماد ایالات متحده میدانند. سیب مورد استفاده در پای سیب میتواند سیب تازه، سیب کمپوت شده و حتی سیب خشک باشد.در دستورالعمل اصلی این شیرینی، خمیر روی تارت سیب را به صورت نواری میگذراند اما امروزه روشهای مختلفی برای پخت آن موجود است. طرز تهیه شیرینی خوشمزه پای سیب در آموزشگاه سفره ایرانی با کیفیت بالا و تجربه استاد مرعشی هم اکنون در سایت سفره ایرانی برای شما فراهم شده است.