خورش گوجه سبز یکی از خورش های خاص و خوشمزه ایرانی است که معمولا در فصل بهار درست می شود. این خورش خوشمزه طعمی ترش دارد و به همین دلیل برای کسانی که عاشق غذاهای ترش مزه هستند، یک گزینه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش گوجه سبز در ادامه با لقمه کده همراه باشید. مولد لازم: دو عدد پیاز ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی ۵ تا ۶ پیمانه آب جوش سبزی خورشت شامل (۷۰ گرم نعنا و ۱۸۰ گرم جعفری ) ۳۰۰ گرم گوجه سبز روغن به میزان لازم نمک و ادویه