نان شیرمال آب ۱۲۵ میلی لیتر شکر ۱۲۰ گ مایه خمیر ۱/۵ ق س شیر ۱/۲ پ تخم مرغ ۱ عدد هل ۱ق چ روغن مایع ۲/۳ پ آرد سفید حدود ۴۰۰ گ مواد رویه: پسته خرد شده، خلال بادام، کنجد، سیاهدانه، تخم کتان، زرده تخممرغ مایه خمیر رو با آب ولرم و ۱ ق چ از شکر مخلوط کرده و روش رو می پوشونیم. صبر می کنیم پف کنه. توی کاسه شکر و تخممرغ و هل و شیر و نیمی از روغن و مایه خمیر عمل اومده رو می ریزیم و هم می زنیم. آرد رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر از دیواره جدا بشه. بقیه روغن رو کم کم اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین بره. آرد خیلی نریزید نون سفت میشه. خمیر رو با پاشنه دست یعنی جایی که پایین مچ ورز بدید یا ۱۵۰ بار روی سطح کار بکوبید. روی خمیر با چاقو بعلاوه بزنید روش نایلون بکشید بعد پتوی مسافرتی بندازید در محیط آشپزخونه ۱/۵ ساعت بمونه. حجمش دو برابر میشه. کمی ورز بدید که به حالت اول برگرده. چانه های ۱۰۰ گرمی بگیرید و به شکل دلخواه فرم بدید. توی سینی فر با کاغذ روغنی بچینید. روش نایلون بکشید و نیم ساعت دیگه استراحت بدید. زرده تخممرغ رو با زعفران مخلوط کرده و با برس روی نانها بزنید و مغر دلخواه رو روشون بریزید. م