برای درست کردن این کباب چوب انجیر کافیه گوشت گوسفید رو بعد قطعه کردن با کمی پیاز خرد شده و ادویه و برگهای انجیر خوب ورز بدید تا یک دست بشه و بعد در میان برگهای انجیر اجازه بدید استراحت کنه تا خوب گوشتتون نرم و ترد بشه و در نهایت یک شاخه انجیر که تازس با چاقو بخراشید که شهد و شیره انجیر بزنه بیرون و گوشتها رو به چوب انجیر بکشید و در نهایت روی شعله ملایم کباب کنید نوش جونتون

کباب کباب ترکی آدانا کباب دونر کباب دستور کباب آدانا

2 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 05:27