فرمول بال کبابی برای بهترین طعم و رنگ بعد پخت/ نکات سری معراج برای منقل داری کتف و بال همتون میدونید جوجه چقدر برام ارزش داره ولی کتف و بال کبابی دلبر تمام دوران بوده. نکاتی رو راجع به مرینیت کردن کتف بال، به سیخ کشیدن کتف بال، و کباب کردن کتف بال گفتم که هیچ جای دیگه ای پیدا نمیشه. یادتون نره ویدئو رو حمایت کنید و حتما سابسکرایب کنید که خیلی کم مونده تا خانوادمون ۱۰۰ هزار تایی بشه مواد لازم کتف و بال: ۱ کیلو گرم نمک: ۱۰ گرم یا ۳ قاشق چایخوری سر خالی سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری ماست ترش: نصف قاشق غذاخو