خورشت فسنجون یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با گردو و رب انار تهیه میشود. در ادامه یک دستور دقیق و کامل برای تهیه فسنجان با سینه مرغ برای 2 تا 3 نفر رو براتون آماده کردم. مواد لازم: - سینه مرغ: 300 گرم (تکههای کوچک) - گردو: ۱۰۰ گرم (آسیاب یا خرد شده) - رب انار: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری - پیاز: 1 عدد بزرگ (رندهشده) - آب سرد: 3 تا 4 لیوان - روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری - نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم - شکر: در صورت نیاز 1 قاشق چایخوری پیاز رندهشده را بدون روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب اضافی آن تبخیر شود. وقتی آب پیاز کشیده شد، 1 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. سپس تکههای مرغ را اضافه کرده و با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا مرغ کمی طلایی شود. گردوی خرد یا آسیابشده را به قابلمه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر گردو آزاد شود. بلافاصله آب سرد را به قابلمه اضافه کنید. این کار کمک میکند تا گردو روغن بیشتری بیندازد. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس آن را کم کرده و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه آرام بجوشد. پس از