طرز تهیه خورشت فسنجان/ خورشت فسنجان مواد لازم ران مرغ ۲ عدد گردوی چرخ شده ۵۰۰ گرم رب انار ۱ فنجان (ملاقه پر) پیاز ۱ عدد رنده شده نمک ،فلفل قرمز، زردچوبه آب سرد و چند تیکه قالب یخ ========= خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، و در بین ایرانیان بسیار محبوب است. ========== توجه کنید: مغز گردو را بین دو انگشت خود فشار دهید و خرد کنید اگر دست تان کمی چرب شد ، آن گردو برای پخت فسنجون مناسب است. و هیچ وقت از گردویی کهنه استفاده نکنید و مهمتر از همه همان روزی که خورشت فسنجان درست میکنید گردو را چرخ کنید. ========= 00:00 مقدمه 00:09 تفت دادن گردو 00:28 افزودن آب سرد 01:25 ترفند روغن انداختن فسنجان 01:38 سرخ کردن ران مرغ 03:34 افزودن رب انار 04:11 افزودن مرغ به خورشت فسنجان 04:38 مرحله نهایی =========== خورشت-فسنجان خورشت-فسنجون فسنجان خورش-فسنجان خورشت فسنجان با مرغ,خورشت فسنجان مجلسی,فسنجون,طرز تهیه خورشت فسنجان,خورشت فسنجون با مرغ,فسنجان با مرغ,رازهای خورشت فسنجون,طرز تهیه خورشت فسنجون,خورشت,خورشت فسنجان با گوشت قلقلی,خورش فس