طرز تهیه خورشت فسنجان/ خورشت فسنجان مواد لازم ران مرغ ۲ عدد گردوی چرخ شده ۵۰۰ گرم رب انار ۱ فنجان (ملاقه پر) پیاز ۱ عدد رنده شده نمک ،فلفل قرمز، زردچوبه آب سرد و چند تیکه قالب یخ ========= خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ( گیلان و مازندران ) می باشد، و در بین ایرانیان بسیار محبوب است. ========== توجه کنید: مغز گردو را بین دو انگشت خود فشار دهید و خرد کنید اگر دست تان کمی چرب شد ، آن گردو برای پخت فسنجون مناسب است. و هیچ وقت از گردویی کهنه استفاده نکنید و مهمتر از همه همان روزی که خورشت فسنجان درست میکنید گردو را چرخ کنید. ========= 00:00 مقدمه 00:09 تفت دادن گردو 00:28 افزودن آب سرد 01:25 ترفند روغن انداختن فسنجان 01:38 سرخ کردن ران مرغ 03:34 افزودن رب انار 04:11 افزودن مرغ به خورشت فسنجان 04:38 مرحله نهایی =========== خورشت-فسنجان خورشت-فسنجون فسنجان خورش-فسنجان خورشت فسنجان با مرغ,خورشت فسنجان مجلسی,فسنجون,طرز تهیه خورشت فسنجان,خورشت فسنجون با مرغ,فسنجان با مرغ,رازهای خورشت فسنجون,طرز تهیه خورشت فسنجون,خورشت,خورشت فسنجان با گوشت قلقلی,خورش فس

طرز تهیه خورشت فسنجان خورشت فسنجان فسنجان خورش خورشت

6 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 05:35