پنیر سفید یکی از فراورده های لبنی است که بطور معمول از شیر گاو و گوسفند درست می شود. برای تهیه پنیر خوشمزه و ساده خانگی ابتدا شیر تازه که بهتر است ، شیر محلی پر چرب باشد را درون یک قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به نقطه جوش برسد. بعد از جوش آمدن شیر به ازای هر کیلو شیر ، از دو قاشق ماست ترش و دو قاشق سرکه استفاده کردم و بعد از ترکیب کردن با شیر دلمه های پنیر شکل گرفتند سپس دلمه ها را با استفاده از کفگیر از روی شیر جمع کنید و داخل پارچه بریزید. در مرحله بعد دستمال پارچه ای را جمع کنید و یک جسم سنگین را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. آب پنیر را دور نریزید،یک قاشق نمک به آب پنیر اضافه کنید و بعد از آماده شدن پنیر آن را برش بزنید و در آب پنیر قرار دهید بعد از دو روز پنیر ما آماده ست. چند نکته اگر در خانه ماست ترش یا سرکه ندارید میتوانید از قرص پنیر یا آبلیمو برای دلمه بستن شیر استفاده کنید. میتوانید به شیر سیاه دانه و زیره هم اضافه کنید تا پنیر طعم دار داشته باشید. امیدوارم این پنیر خوشمزه خانگی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید