پنینی-ژامبون-و-پنیر ساندویچ-ایتالیایی مواد لازم: نان برگر ۴ عدد(میتونید نان باگت یا نان تست جایگزین کنید) ژامبون ۲۰۰ گرم (۸ ورق) من از ژامبون خانگی استفاده کردم پنیر پیتزا ۱ لیوان فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۸ عدد پنیر خامه ای ۲ ق غ(قابل حذف) سس مایونز ۲ ق غ سس خردل ۲ ق غ نمک،فلفل،آویشن به میزان لازم طرز تهیه: ژامبون ها را خرد کنید ،داخل کاسه ای بریزید.بهش قارچ خرد شده،فلفل دلمه خرد شده، پنیر خامه ای، سس مایونز، سس خردل ،پنیر پیتزا،نمک و ادویه ها را اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کنید . نان برگر را باز کنید و از مواد داخلش بزارید. با ساندویچ ساز به مدت ۳ دقیقه،گریل کنید. اگر ساندویچ ساز ندارید،نان را داخل تابه بزارید، یک جسم سنگین روش بزارید تا پرس و گریل شود.وقتی یک طرف برشته شد،برگردانید و جسم سنگین در طرف دیگر نان بزارید تا دو طرف برشته شود. هر طرف را سه دقیقه با حرارت کم ،گریل کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین