مواد لازم: پودر ژله ۱ بسته آبجوش ۲ لیوان خامه قنادی ۱۰۰ گرم( به دمای محیط رسیده ) طرز تهیه: به پودر ژله ،آبجوش اضافه کنید و بهم بزنید. روی حرارت کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه. بزارید کنار تا کاملا سرد بشه. خامه قنادی باید به دمای محیط ،برسه.در غیر اینصورت ممکنه داخل ژله بریده بشه. ژله سرد شده را به همراه خامه قنادی ،داخل مخلوط کن یا خرد کن بریزید. چند پالس بزنید. سپس داخل جام مورد نظر بریزید. چهار ساعت داخل یخچال بزارید تا آماده بشه. این دسر،خیلی راحت و فوری آماده میشه و ظاهر زیبایی دارد. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین ‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید

ژله آموزش دسر و ژله آشپزی بانوان هنر هنر در خانه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:43