آماده سازی مواد اولیه: سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ : 280 گرم فلفل دلمه : 1 عدد کوچک کره : 25 گرم سیب زمینی درشت : 400 گرم زردچوبه،نمک و فلفل : به قدر کافی روغن : فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی مواد لازم سس بشامل : پیاز : 1 عدد کوچک آرد : 2/1 قاشق غذاخوری شیر : 2/1 لیوان خامه : 37 گرم قارچ:به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ را خرد کرده و با کره تفت دهید ، فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید تا سرخ شود ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید. در این فاصله سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید ، مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و خلال های سیب زمینی را کنار آن بریزید و با سس بشامل میل کنید. قارچ را جداگانه تفت میدهیم. طرز تهیه سس بشامل : برای درست کردن سس بشامل ، پیاز را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، آرد افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. شیر را به آرامی بریزید و هم بزنید تا بجوشد و کمی غلیظ شود و بعد قارچ را اضافه میکنیم. سس را از روی حرارت بردارید و خامه را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

آموزش آشپزی 123پز رسپی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59