خورش ریواس یکی از خورش های خوشمزه و پرطرفدار فصل بهار است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این دستور با آشپزی با سمیه همراه باشید. مواد لازم برای ۲ نفر: ریواس ۲۰۰ گرم گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم نعنا 50 گرم جعفری ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد درشت رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری نمک به اندازه کافی زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری خورشت-ریواس خورش-ریواس آشپزی-خورش نکات-خورشت-ریواس ریواس-جاافتاده خورش-جاافتاده خورش-مجلسی خورشت-مجلسی خورشت-ریواس-باگوشت خورش-ریواس-با-گوشت آموزش-خورش-ریواس طرز-تهیه-خورش-ریواس طرزتهیه-خورشت-ریواس پاک-کردن-ریواس ریواس آموزش-پاک-کردن-ریواس نحوه-پاک-کردن-ریواس ریواس٫ کنگر کوهی ٫ ریواس کوهی٫ خورشت ٫ خورشت ریواس ٫ خورش٫ خورش ریواس ٫ آشپزی خورش ٫ آشپزی ٫ آموزش آشپزی آسان ٫ طرز تهیه خورش ریواس ٫ آموزش خورش کنگر ٫چطوری خورشت کنگر درست کنم٫ خورشت ریواس چطوری درست میشه غذا٫ غذای اصیل ایرانی ٫خورشت اصیل ایرانی ٫ خورشت سنتی ایرانی ٫ طرز پاک کردن ریواس٫ آموزش پاک کردن ریواس کوهی ٫ آموزش نگهداری ریواس در فریزر ٫ درست کردن ریواس٫ روش سرخ کردن کن