نان پیتا یا نان دولایه یکی از نان های قدیمی و پرمصرف تو کشورهای خاورمیانه ست که تو خیلی از غذاهای عربی و ترک استفاده میشه ، مثل شاورما ، سالاد فتوش ، حمص، لاهماجون و... تو این ویدیو بهتون یاد میدم خیلی ساده و فقط با آرد، مایه خمیر و آب این نون نرم رو بپزید . طرز تهیه نان پیتا خیلی ساده ست فقط یکسری نکات داره که باید حتما اون ها رو رعایت کنید تا خمیر‌کامل پف‌کنه و دولایه بشه . به دلیل دولایه شدن نان پیتا به اون نان پاکتی (pocket bread ) هم میگن . مواد لازم : آب ولرم ۳۰۰ گرم شکر ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری آرد ۴۵۰-۵۰۰ گرم نمک ۱ قاشق چایخوری ‎00:00 - نان پیتا یا نان پاکتی ‎00:35 - عمل آوردن مایه خمیر ‎02:06 - طرز تهیه نان پیتا ‎04:07 - ورز دادن خمیر ‎07:20 - چانه گرفتن و وردنه کشی خمیرنان پیتا ‎12:12 - پخت نان پیتا