مى دونم قبلا زياد قارچ شكم پُر خوردين ولى مى خوام بدونيد كه اين مدلش يك چيز ديگه س!! كاملا خاص و متفاوت و سوپرخوشمزه اين پست رو سيو كنيد كه خييييلى زياددد به كارتون مياد برام بنويسيد شما با قارچ چى خوردين كه لذيذ بوده خلاصه رسپى قارچ ١٠ روغن ١ ق غ زيره ١ ق چ زنجبيل ١ ق چ سير ٢ فلفل چيلى ٣ پياز ١ نمك فلفل سياه گوجه فرنگى ١ زردچوبه ١ ق چ گشنيز ١/٣ ليوان پنير ماتزارلا/گودا ١/٢ ليوان ساقه ى قارچ ها را خارج كنيد و با قاشق كمى داخلش را هم در آوريد. داخل تابه روغن بريزيد و زيره، زنجبيل، سير خرد شده، چيلى خرد شده، پياز، نمك، گوجه فرنگى، قارچ هاى خرد شده، گشنيز و پنير را به ترتيب به تابه اضافه كنيد و تفت دهيد. مخلوي را داخل كلاهك قارچ قرار دهيد. روى آن پنير بريزيد و در تابه بچينيد. در تابه را ببنديد تا به مدت ٨-١٠ دقيقه روى حرارت متوسط برشته شود و پنير ذوب شود. با گشنيز سرو كنيد. نوش نوش جانتون Mushroom 10 Oil 1 tbsp Cumin 1 tsp Ginger 1 tsp Garlic 2 Chili pepper 3-4 Onion 1 Tomato 1 Salt Black Pepper Turmeric 1tsp Coriander 1/3 cup Mozzarella/gouda 1/2 cup Instruction as vi