مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر: - برنج: ۲ پیمانه - هویج: ۳ عدد (حدود ۳۰۰ گرم) - سینه مرغ: نصف (حدود ۱۵۰-۲۰۰ گرم) - پیاز: ۱ عدد متوسط - زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری - دارچین: ۱/۲ قاشق چایخوری - هل: ۲ عدد (یا ۱/۴ قاشق چایخوری پودر هل) - روغن: ۲ قاشق غذاخوری - نمک: به مقدار لازم - زردچوبه: یک قاشق چایخوری - فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری - کره: ۱۵ گرم طرز تهیه: 1. آماده کردن برنج: - ابتدا برنج را شسته و در آب و نمک بخیسانید. حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت زمان برای خیساندن کافی است. 2. تهیه هویج: - هویج‌ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی یا رنده شده خرد کنید. - در یک تابه با ۱ قاشق غذاخوری کره یا روغن، هویج‌ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند (حدود ۵-۷ دقیقه). بعد کمی دارچین اضافه و از روی حرارت بردارید. - پیاز را نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با ۱ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود. - سپس مرغ را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده. - زردچوبه، فلفل سیاه، کمی نمک اضافه و کمی تفت بدید تا بوی خوب ادویه بلند بشه. بعد هویج های تفت داده شده رو اضافه و کمی پودر هل هم اضافه کنید و از