آماده سازی مواد اولیه: کنجد بو داده شده : 2 قاشق غذاخوری شکر : 1 لیوان هل : مقداری طرز تهیه: ماهیتابه ای نسوز انتخاب کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود سپس شکر را داخل آن بریزد تا شکر آب شود. در فاصله آب شدن شکر نباید آن را هم بزنید ولی وقتی شکر ذوب شد آن را مدام هم بزنید و شعله گاز را کم کم کنید تا شکر نسوزد. بعد از آب شدن شکر و وقتی یک مایع صافی به دست آمد کنجد ها و مقداری هل را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید و کنجد را با شکر مخلوط کنید. سپس کف یک سینی استیل را چرب کنید و به هر شکلی که دوست داشتید پولکی ها را روی سینی بریزد.تا کاملا خنک شود.بعد آن را از سینی جدا کنید. برای اینکه بتوانید راحت تر تابه و قاشق های چسبیده به شکر را تمیز کنید آنها را داخل آب بریزید و کمی روی حرارت قرار دهید تا شکر و کنجد از قاشق به راحتی تمیز شوند.