مربای به با گردو یکی از مربا های بسیار خوشمزه و خوش رنگه که میتونید با پوست و بدون پوست به روش های مختلف خرد کنید و یک مربای فوق العاده با گردو تهیه کنید. این مربا بسیار خوشرنگ و غلیظ میشه و به واسطه داشتن گردو یک صبحانه مقوی و خوش طعم هست که میتونید همزمان با رسیدن به این مربا را درست کنید. مواد لازم: به خرد شده نیم کیلو شکر نیم کیلو ( اگه به ها خیلی شیرین بود و شما مربای کم شیرین خواستین ۳۵۰ گرم شکر بریزید) هل چهار عدد آبليمو یک قاشق غذاخوری ابتدا به را بشورین و خرد کنید دونه های به رو در بیارین برای سرماخوردگی مفیده. برای مربای به قابلمه مسی سفید شده بهتره چون در رنگش تاثیر بهتری میزاره . درون قابلمه ۳ لیوان آب بریزید به های خرد شده را به آن اضافه کنید. روی حرارت گذاشته تا خیلی کم نرم شود فقط مراقب باشید له نشه تقریبا بیست دقیقه کافیه. حالا شکر را اضافه کنید. در قابلمه را هم از همون ابتدا دم کنی بزارید . باحرارت خیلی کم و شعله پخش کن اجازه بدین خوشرنگ بشه حدود ۳ الی ۴ ساعت با حرارت خیلی کم پخت این مربا یه کمی صبوری میخواد. نیم ساعت آخر هل و گردو به دلخواه میتونید اضافه کنید. در