شیرینی چوروس تقریباً میشه گفت همون بامیه بدون شربت بار و کم شیرین هستش که مواد اولیه ش دم دستی و ساده س و خیلی سریع بدون فر و همزن میتونید درستش کنید @rose.cake.academy @rose.cake.academy @rose.cake.academy مواد لازم: ۲۴۰ گرم آب ( یک لیوان پر) ۱۱۰ گرم آرد سفید ( یک لیوان) ۷۰ گرم کره یا مارگارین ۱ ق غ شکر تخم‌مرغ ۲ تا ۳ عدد کمی وانیل خمیر رو حدود پنج دقیقه با حرارت ملایم با قاشق چوبی باز و بسته کنید تا رطوبت خمیر گرفته بشه و خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. دو تا تخم مرغ اول رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید اگه خمیر کشدار و چسبناک نبود یکی دیگه رو کم کم بهش اضافه کنید. برای من دوتا و نصفی مصرف شد. برای سرعت کار میتونید از همزن برقی استفاده کنید. هر دفعه که تخم‌مرغ اضافه کردید خوب مخلوط کنید تا به خورد هم بره از ماسوره ریز یا درشت هر کدوم دوست داشتید میتونید استفاده کنید پالت رو توی روغن داغ بزنید و بعد از مواد روش پایپ کنید و توی روغن داغ شناور با شعله ملایم سرخ کنید تا خوب طلایی و مغز پخت بشه. بذارید روی دستمال تا روغن اضافی گرفته بشه و بعد توی مخلوط شکر و دارچین بز