موادلازم: پیاز:1عدد متوسط قارچ:2/1پیمانه اسفناج:100گرم سیر:1حبه پنیرفتا:50گرم آویشن:4/1ق چ نمک وفلفل:4/1ق چ پودرسیر:4/1ق چ تخم مرغ: 2عدد کره:40گرم طرزتهیه: ابتداپیازراتفت داده تاطلایی شود سپس اسفناج را اضافه کرده تفت داده تا اب اسفناج کشیده شود سپس سیرو قارچ را اضافه کرده ادویه ها را اضافه می کنیم. پنیر را اضافه کرده و تخم مرغ ها را در آخر اضافه میکنیم. 123پز. - Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی ۱۲۳پز 123paz زندگی خورش خورشت Twitter: آشپزی,رسپی,recipe,cook,Cake and dessert,آموزش آشپزی,آموزش آش,آش,دسر,آش چغندر,آموزش خورشت,آموزش غذای ایرانی,آموزش غذای فرنگی,آموزش غذای خارجی,آموزش دسر,آموزش دمنوش,دستور پخت,آموزش پخت و پز,آموزش,سوپ,آموزش سوپ,پیتزا,آموزش پیتزا,پاستا,آموزش پاستا,استیک,آموزش استیک,آموزش قرمه سبزی,غذای محلی,غذای خارجی,پلو,دستور آشپزی,دستور غذایی,غذای سالم,غذای مقوی,تغذیه سالم,بانک رسپی,یک دنیا رسپی,123paz,غذای ایرانی,persianfood,کیک,آموزش کیک,کیک

املت قارچ و اسفناج 123پز آموزش آشپزی پخت و پز آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:59