آش گوجه فرنگی (شله) تبریزی خوشمزه و تابستونی مواد لازم: بلغور ۱ونیم پیمانه آب قلم به اندازه کافی عصاره مرغ ۱ عدد سبزی ۱ کیلوگرم: نیم کیلو تره و نیم کیلو مابقی شوید و مرزه گوجه فرنگی ۸ عدد فلفل تند ۱ عدد نمک به اندازه کافی آش آش-گوجه آش-گوجه-فرنگی طرز-تهیه-آش-گوجه-فرنگی گوجه-فرنگی آش-تبریز شله-گوجه-فرنگی آش-تابستانی طرز-تهیه-آش-گوجه آش-تبریزی آموزش-آش-گوجه-فرنگی آش-گوجه-فرنگی-تبریز طرز تهیه آش گوجه فرنگی,طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریز,آش گوجه,آش,پختن آش,آموزش آش گوجه فرنگی,طرز تهیه آش گوجه,آش تابستونی,گوجه فرنگی ترکی,رسپی آش گوجه فرنگی,آموزش آش گوجه,آش گوجه فرنگی مجلسی,آش گوجه فرنگی قدیمی,آموزش پخت آش گوجه فرنگی,دستور پخت آش گوجه فرنگی,آش گوجه فرنگی قدیمی ایرانی,طرز تهیه آش گوجه با بلغور,آش گوجه تبریز,سوپ گوجه فرنگی,طرز تهیه آش گوجه تهرانی,گوجه فرنگی,آش گوجه فرنگی,آش,آش گوجه آشپزی با پردیس,آموزش آشپزی,آشپزی ایرانی,رب گوجه فرنگی خانگی ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۵۰ پختن بلغور ۰۱:۲۱ افزودن آب قلم ۰۱:۴۰ افزودن سبزی آش ۰۲:۰۴ پوره کردن گوجه فرنگی ۰۲:۲۴ افزودن پوره گوجه فرنگی به آش ۰۲:۴۰ افزودن نمک