سلام به دوستان عزیزم طرز تهیه بال سوخاری با فرزانه پناهی طرز تهیه بال سوخاری با فرزانه پناهی ابتدا بال مرغ راتمیز شسته وکاملا خشک کرده ودر ظرفی آب را جوش آورده وبالهای مرغ رادااخل آب جوش ریخته وداخلش زردچوبه ونمک وفلفل ریخته تا مزه دار شود ده دقیقه با مواد میزاریم بجوشدو آب پز شود بعد داخل آبکش ریخته میگذاریم کاملا سرد شود ️بعد درسه ظرف یکی آرد سفید ریخته که بانمک وفلفل مزه دارکرده ظرف دوم را یک عدد تخم مرغ کامل شکونده توش وکمی آب ریخته وزده تا از لختگی در بیاد درظرف سوم هم پودر سوخاری یا پودرپفک نمکی که حسابی پودر شده ریخته در ابتدا مرغ سرد شده را اول در آرد غلتانده بعد تکان داده و بعد در تخم مرغ زده شده غلتانده بعد درعد در پودر سوخاری غلتانده ومیگذاریم ۵ دقیقه تو پودر سوخاری بمونه ونیم ساعت هم دریخچال بمونه بعد روغن رادر ظرف نچسب داغ کرده بالها را توش سرخ کرده دوطرفرا وقتی طلای شد روی کاغذ روغن گیر میزاریم️️ بعد داخل ظرف سرو با سس سرو میشه ️️نوش جونتون فرزانه پناهی️️