کوکی-شکلاتی-ترکدار مواد لازم: آرد سفید قنادی یک لیوان سر پر بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری پودر شکر یا پودر قند ۲/۳لیوان پودر کاکائو ۱/۲ لیوان روغن مایع ۱/۴ لیوان تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴قاشق چایخوری پودر قند به میزان لازم( برای غلطاندن) طرز تهیه: پودر شکر و پودر کاکائو و روغن و تخم مرغ ها و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شوند. بعد آرد وبکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم میزنیم . یک ساعت در فریزر گذاشته تا چسبندگی مواد تمام شود. بعد در آورده، گلوله های از مواد برداشته، گرد کرده و در پودر قند میغلطانیم .اگر از سینی مخصوص فر استفاده میکنید، کاغذروغنی بزارید. مواد کوکی شل و چسبنده است که باید یک ساعت در فریزر استراحت بدید و مدام چک کنید هر وقت چسبندگی خمیر بر طرف شد و خمیر قابل فرم دادن بود، مواد را از فریزر در بیاورید و شروع به گلوله کردن مواد کنید .اگه عجله ندارید ۴ساعت تو یخچال بزارید. تایم استراحت مواد کوکی در فریزر به سرمای فریزر شما بستگی داره . خمیرها را در پودر قند حسابی بغلطانید،به طوری که خمیر دیده نشه و با فاصله در سینی فر بچینید .اگه کم بغلطونید،کم ترک