برای ۲ نفر کدو تنبل: نصف یک عدد متوسط سیر: ۳ حبه روغن زیتون نمک فلفل سیاه دارچین: نصف قاشق چای‌خوری آب برای کاراملی کردین رب انار: ۱ قاشق غذاخوری برنج خام شسته شده (میتونید ۱ ساعت بذارید توی آب): ۲ لیوان آب(به ماهیتابه بستگی داره) تا کمر توی آب باشن کدو و سیر رو ۱۰ دقیقه سرخ کنید (با ادویه ها)، برنج رو بریزید ۱۰ دقیقه دیگه سرخ کنید. (هر وقت حس کردید داره میسوزه یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه)، رب انار بزنید، نمک رو تست کنید و آب بریزید تا ۲۰ دقیقه دم بکشه. اگه دوست داشتید یه نیمرو برای روش درست کنید و حالش رو ببرید

پلو کدو تنبل آشپزی آسان غذای متفاوت کدو تنبل آموزشی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:42