طرز تهیه قطاب آملی با فر و بدون فر / آموزش قطاب / شیرینی پزی مواد لازم: آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه کره ۱۲۵ گرم نمک نوک قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۳ ق چ شیر نصف لیوان ۳ قاشق کمتر گلاب ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ۱ قاشق چایخوری مواد میانی : گردو خرد شده نصف لیوان پودر قند ۱/۳ لیوان هل ۱ قاشق چایخوری زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ آماده کردن خمیر قطاب - ۰:۵۰ آماده کردن مواد میانی - ۲:۵۸ پهن کردن خمیر و پیچیدن قطاب - ۳:۱۵ قرار دادن قطاب داخل فر - ۴:۲۷ پخت قطاب بدون فر - ۴:۴۷ قطاب شیرینی شیرینی-پزی ایرانی مناسبت خوشمزه دسر پخت-و-پز آشپزی عطر-غذای-من قطاب-آملی شیرینی-شب-یلدا یلدا شب-یلدا آشپزی-آسان آموزش-آشپزی aroma-of-my-food Qatab PersianSweets Pastry Dessert IranianCuisine Delicious Baking SweetTreats FestiveFood Snack