کدوحلوایی فوق العاده خوشمزه و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. برای شب های طولانی پاییز و همین طور شب یلدا یک گزینه عالی و خوشمزست. مواد لازم: * تکه‌های کدو حلوایی پوست‌کنده * شیره انگور *چوب دارچین * هل * آب دستور پخت: * تکه‌های کدو حلوایی را در یک قابلمه مناسب بچینید. * شیره انگور، هل، چوب دارچین و آب را به کدوها اضافه کنید. مقدار شیره و آب به میزان دلخواهتان بستگی دارد. اگر دوست دارید کدویتان شیرین‌تر باشد، شیره بیشتری اضافه کنید. * قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید کدوها به آرامی بپزند. مدت زمان پخت به اندازه تکه‌های کدو بستگی دارد، اما معمولاً بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد. * هر چند دقیقه یکبار کدوها را هم بزنید تا یکدست بپزند. * با فرو بردن یک چنگال در کدو، پختن آن را بررسی کنید. اگر چنگال به راحتی در کدو فرو رفت، یعنی کدو پخته شده است. * برای عطر و طعم بیشتر، می‌توانید بعد از پختن کدو، گلاب، دارچین، زعفران دم کرده، یا کمی پودر هل به آن اضافه کنید. * اگر دوست دارید کدویتان تردتر باشد، می‌توانید کمی زودتر حرارت را خاموش کنید. * کدوهای پخته

کدو حلوایی کدو تنبل شب یلدا کیک و دسر آموزش دسر

1 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:33