دنبال یک غذای خوشمزه و لذیذ و راحت هستین؟ کباب لا چلو، که به اسم های کباب دیگی و کباب لای پلو هم شناخته می‌شه، از جمله غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی هستش که با ظاهری جذاب و طعمی بی‌نظیر، زینت‌بخش سفره‌های ما ایرانیها داخل مهمانی‌ها و مناسبت‌های مختلف هستش. این غذا از ترکیب برنج، گوشت چرخ‌کرده، زعفران، ادویه و سایر مواد اولیه تازه تهیه می‌شه و به دلیل سادگی در پخت و طعم فوق‌العاده، مورد علاقه خیلی از مردم هستش. حالا بریم مواد اولیه ش رو ببینم مواد لازم : برنج 3 پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم گوجه 4 عدد پیاز متوسط رنده شده 2 عدد پیاز کوچک 1 عدد فلفل قرمز 1 عدد زعفران به مقدار لازم