ترشی-پیاز مواد لازم: پیاز قرمز کوچک نیم کیلو چغندر ۱عدد نمک،نعنا خشک،فلفل،تخم گشنیز به میزان لازم سرکه به میزان لازم طرز تهیه: پوست پیازها را بگیرید.بهتره از پیازهای کوچک و بنفش استفاده کنید.پیاز ها را بشورید و کاملا خشک کنید.روی پیازها به حالت بعلاوه،با چاقو ،شیار ایجاد کنید تا سرکه ،سریعتر نفوذ کند. چغندر را حبه قندی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید.نمک،فلفل،تخم گشنیز و نعنا بریزید.تا جایی سرکه بریزید که روی پیازها را بپوشاند.بعد از یک هفته،آماده مصرفه.برای اینکه رنگ ترشی ،ثابت بماند و کمرنگ نشود،داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان