ترشی-فلفل مواد لازم: فلفل سبز تند ۲۰۰ گرم سیر ۶ حبه نمک،ترخون خشک و نعنا خشک از هر کدام ۱ ق چ سرکه به میزان لازم آب و مقداری نمک برای جوشاندن فلفل طرز تهیه: داخل تابه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.دم فلفل ها را برش بزنید و فلفل ها را داخل آبجوش بریزید.فلفل ها، پنج دقیقه بجوشند.بعداز پنج دقیقه،فلفل ها را آبکشی کنید .فلفل ها را داخل شیشه ی خشک بریزید.سیر،نمک،ترخون و نعنا بریزید.تا جایی سرکه بریزید که شیشه پر شود.به مدت ۱ روز در دمای محیط بزارید .سپس در یخچال نگهداری کنید. بعداز یک هفته،آماده مصرفه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید