آماده سازی مواد اولیه: خمیر هزارلا : ۱ ورق تخم مرغ : ۱ عدد کوچک پنیر چدار (تازه رنده شده) : 2/1 فنجان تره فرنگی (شسته و خرد شده) : 1 فنجان نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه: فر را با دمای ۳۵۰ درجه ی فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند. در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید. مخلوط پنیر را پایین خمیر بریزید. تکه های تره فرنگی را بالای آن بچینید. روی آن نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید. به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا زمانی که تکه های تره قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سینی را از فر در بیاورید