فسنجون یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین خورشت‌های ایرانی است که در تمام کشور با توجه به ذائقه مردم هر منطقه پخته و جزو غذاهای مجلسی ما ایرانی‌ها محسوب می‌شود. پیشنهاد می‌کنم این غذای خوشمزه رو حتما امتحان کنید ((((چند نکته : )))) اگر آب خورشت طی پخت کم شد به آن آب سرد و چند تکه یخ اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند. میزان ترشی و شیرینی فسنجان بستگی به زائقه شما دارد، اگر فسنجان شیرین دوست دارید در این مرحله به میزان لازم شکر اضافه کنید مغز گردو را به مواد اضافه کرده و فقط ۲ دقیقه با هم تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته و آماده روغن پس دادن شود، مراقب باشید که نسوزد و بعد از تفت خوردن کامل گردو با دیگر مواد آب سرد و یخ را اضافه کنید. طرزتهیه-فسنجون-با-گوش-قلقلی فسنجان-گوشت فسنجون فشنجون-با-گوشت فسنجون-با-گوشت-چرخ کرده آشپزی ناهار ناهار—چی-بپزم آموزش طرزتهیه آپارات فسنجون غذاي-مجلسي فسنجان فسنجون-با-گوشت غذاي-سريع غذاي-ايراني اشپزي-ايراني اشپزي آشپزي-ايراني-جديد فسنجون-با-مرغ فسنجون-با-گوشت-قلقلي فسنجان-با-مرغ روغن-فسنجون طرز-تهيه-فسنجون آموزش-فسنجون فسنجان-جا-افتاده ن