کوکی-کشمش-و-گردو مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان پودرقند یا پودر شکر نصف ليوان بیکینگ پودر نصف ق چ نمک نوک ق چ تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک قاشق چایی خوری دارچین نصف قاشق چایی خوری کره ی هم دمای محیط ۳۰ گرم گردوی خرد شده نصف لیوان کشمش پلویی نصف لیوان آرد سفید ۱ ق غ برای مخلوط کردن با گردو و کشمش شیر دو قاشق غذا خوری روغن مایع نصف قاشق غذا خوری طرز تهیه: پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید.تخم مرغ ،وانیل و پودر دارچین اضافه کنیدو بهم بزنید تا سبک بشه.روغن و شیر بریزید و کمی بهم بزنید. آرد،بکینگ پودر و نمک بریزید و کم کم بهم بزنید تا مواد با هم یکدست بشه.زیادی بهم نزنید تا خمیر به روغن نیفته. گردوی خرد شده و کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید تا داخل کوکی ته نشین نشوند.به مایه کوکی اضافه کنید و مخلوط کنید.مایه کوکی را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید. بعد از نیم ساعت ،دستتان را کمی چرب کنید و به اندازه یک گردوی درشت از مایه بردارید .توی دستتان گرد کنید و داخل سینی بچینید.من از سینی گالوانیزه به سایز ۳۰ در ۴۰ استفاده کردم و کف سینی کاغذروغنی نزاشتم و چرب نکردم.اما اگر از سینی مخصوص فر