مربای زردآلو یکی از خوشمزه ترین مرباهای بهاری و تابستانی است که به راحتی می توان درست کنید و از این مربای خوشمزه لذت ببرید. میزان استفاده از شکر در مربا بستگی به شیرینی میوه‌ای دارد که استفاده می کنید. زردآلو و شکر را لایه لایه در قابلمه ای بریزید و ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا آب بیندازد. اگر میخواهید در نهایت شربت زردآلو هم داشته باشید به اون یک پیمانه آب جوش اضافه کنید. برای تهیه مربا بهتره از میوه هایی استفاده کنید که نه نرم باشه و نه سفت. مواد لازم زردآلو یک کیلو شکر ۸۰۰ گرم(میزان شکر بستگی به شیرینی میوه‌ای دارد که مربا درست می کنید. زعفران یک قاشق غذاخوری گلاب۱/۳پیمانه آبلیمو یک ق غ