جهت مشاهده آموزش های بیشتر به وبسایت chefmehdi.ir مراجه نمایید. طرز تهیه مرحله 1: همزدن تخم مرغ ها و اضافه کردن آرد اولین قدم برای تهیه مایع املت درون یک کاسه بزرگ تعداد 4 عدد تخم مرغ را شکسته و بعد از آن نوبت اضافه کردن آرد به مایع است. بعد از آن مواد را و به خوبی هم زده تا یکدست شود مرحله 2: اضافه کردن شیر پرچرب به مایع املت بعد از هم زدن مخلوط تخم مرغ ها و آرد، شیر از قبل به دمای اتاق رسیده را به مخلوط مایع اضافه کرده سپس همزده تا به صورت کامل مخلوط شود. مرحله 3: خرد کردن گوجه فرنگی و فلفل دلمه ها در ادامه گوجه ها را به صورت نگینی خرد کرده و کنار میگذاریم سپس فلفل دلمه های سبز و فلفل دلمه ای زرد را با استفاده از چاقوی مناسب نگینی ریز خرد کرده و بهمراه گوجه های نگینی شده به مخلوط مایع املت اضافه نموده و خوب هم می زنیم مرحله آخر: خرد کردن پیازچه و سرخ کردن املت بعد از طی کردن تمامی مراحل بالا پیازچه ها را به صورت دقیق نگینی ریز خرد کرده و به مایع املت اضافه میکنیم. حالا نوبت سرخ کردن املت ها است . 2 ماهیتابه کوچک را با روغن سرخ کردنی چرب نموده و املت ها را به مقدار مناسب درون ما