کتلت یا شامی کباب، یکی از پر طرفدار ترین و لذیذ ترین غذا های ایرانی است. کتلت با گوشت، سیبزمینی، پیاز، تخممرغ، نمک، فلفل و زردچوبه درست می شود و معمولا آن را بدون برنج، همراه با نان به صورت سرد یا گرم سرو می کنند. کتلت را میتوان به عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد سرو کرد. مواد لازم : سیب زمینی 250 گرم گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز بزرگ 1 عدد آرد نخودچی 2 قاشق گوجه فرنگی 3 عدد مرزه خشک شده 1 قاشق سیر 2 حبه ادویه