آماده سازی مواد اولیه: آلو قرمز : 500 گرم شکر : 375 گرم آب:4/1لیوان طرز تهیه: آلو را با 4/1 ليوان آب داخل قابلمه اي بپزيد. اما، در آن را نبنديد. پس از چند دقيقه وقتي آلو نرم شد، آن را از روی حرارت برداريد و از صافي رد کنيد و شيره آلو را با شکر مخلوط کنيد و روي حرارت زياد بگذاريد. در حين پخت، کف روي آن را جمع کنيد. نبايد زمان پخت طولاني شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود. براي اطمينان از پخت مارمالاد يک قاشق چايخوري از آن را در بشقاب بريزيد و ظرف را کج کنيد. اگر کند حرکت کرد غلظت آن خوب است. وقتي مارمالاد هنوز گرم است چند بار آن را با قاشق هم بزنيد و داخل شيشه ای که خوب شسته ايد و خشک کرده ايد بريزيد. سپس در آن را محکم کنيد و داخل يخچال بگذاريد.