سوپ جو یکی از سوپ‌های سنتی ایرانی است که به جهت دارا بودن مواد متنوع، می‌تواند تأمین کنندهٔ بخش زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، املاح و نیازهای بدن باشد و در روزهای سرد سال حتما این سوپ بپزید چون سیستم ایمنی بدن تقویت میکنه.این سوپ چون در رستوران ها بیشتر به عنوان پیش غذا سرو میشه به سوپ رستورانی معروفه .از این سوپ به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک غذای سبک در وعده شام می توانید استفاده کنید.برای لعابدار شدن و پختش به روش رستورانی چند نکته باید رعایت کنید که تو این ویدئو تمام نکات آموزش داده شده. *این رسپی برای ۸ نفر است* *مواد لازم:جو پرک-جو پوست کنده-سینه یا ران مرغ-هویج-پیاز-رب گوجه فرنگی-جعفری تازه -ادویه:زردچوبه، فلفل سیاه،پودر سیر، فلفل قرمز،ادویه مخصوص مرغ،نمک-روغن-استاک مرغ-آبلیمو سوپ سوپ-جو سوپ جو سوپ مجلسی سوپ جو مجلسی سوپ-جو-مجلسی سوپ-قرمز سوپ جو رستورانی سوپ-جو-رستورانی سوپ سوپ-قرمز سوپ-مجلسی سوپ-رستورانی سوپ-جو-قرمز بانوان-آشپزی آموزش-آشپزی طرز تهیه سوپ جو به روش تهیه سوپ جو نحوه درست کردن سوپ سوپ زعفران نحوه درست کردن سوپ جو رستورانی طرز-تهیه-سوپ-جو طرز-تهیه-سوپ-جو-رستو