موساکا-بادمجان لازانیا-بادمجان مواد لازم: پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،روغن به میزان لازم رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به میزان لازم بادمجان ۷ عدد برای سس بشامل: کره ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان طرز تهیه: پوست بادمجان ها رو بگیرید. برش های طولی بزنید.نه نازک باشه نه کلفت.بهشون نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید تا تلخیش بره.سپس دو طرف بادمجان ها رو سرخ کنید.برای سس بشامل،داخل قابلمه ای کره بریزید و روی حرارت بزارید تا ذوب بشه.بهش آرد اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه .شیر،نمک و فلفل بزنید ‌.روی حرارت ملایم ،مدام بهم بزنید تا به غلظت فرنی رقیق برسه.داخل تابه ای روغن بریزیدو پیاز رو ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. گوشت چرخ کرده اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها رو اضافه کنید و بهم بزنید. فلفل دلمه رو ریز خرد کنید و اضافه کنید و بهم بزنید. سپس رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه. داخل ظرف نشکن یا مقاوم به حرارت،رو به سس بشامل آغشته کن