آموزش مربای زنجبیل/ مربای زنجبیل/ مربا زنجبیل محتویات: زنجبیل ۵۰۰ گرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری (جایگزینش ۱ قاشق مرباخوری آبلیموی) زعفران دم کرده ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری ۲ دانه هل ( اختیاری) مربای زنجبیل یکی از خوشمزه ترین و پرخواص ترین مرباهای ایرانی است که برای سلامتی بدن و درمان انواع بیماری‌هاست. و معمولا برای صبحانه یا عصرانه مصرف می‌کنند. برای دیدن ویدئوهای بیشتر لطفا در کانال عضو شوید و زنگوله اطلاع رسانی را روشن کنید تا از اموزش جدید من مطلع شوید! از کانال بافتنی من دیدن کنید بیش از ۱۳۰ مدل بافتنی زنجبیل طرز-تهیه-مربای-زنجبیل طرز-تهیه-مربای-زنجبیل-تازه مربای-به مربای-زنجبیل آشپزی-رویا آموزش-آشپزی مربای-سیب مربای-هویج فواید-زنجبیل خواص-زنجبیل مربای-توت-فرنگی مربای-زنجبیل مربای-زردک مربای-زنجبیل-تازه مربای-انجیر مربای-زنجبیل-با-عسل دمنوش-زنجبیل مربای-زنجفیل دستور-پخت-مربای-زنجبیل مربای-خانگی مربای-بالنگ مربای-زنجبیل-رازهای-آشپزی طرز-تهیه-مربای-زنجبیل-با-عسل مربای-پرتقال طرز-تهیه-مربای-زنجبیل-در-طب-سنتی