غذاهای شمالی اینقدر متنوع و پر طعم هستن که میشه به هزاران مدل سروشون کرد. امروز کباب ترش رو با یک برش لوکس و تکنیکی جدید برای مزه دار کردن گوشت درست کردم و واقعا سورپرایز شدم. در هر صورت هدفم از درست کردن چنین غذایی آموزش یک مدل بهتر از کباب ترش و جوجه ترش نبود، بلکه سعی دارم در کنار تنوع در پخت تکنیک های آشپزی و کباب کردن رو داخل این ویدئو به نمایش بزارم. با دونستن این نکات خیلی کار های دیگه هم می شه انجام داد مواد لازم سینه و ران مرغ: ۱ کیلو راسته گوساله: ۱ کیلو گردو: ۸ عدد آب انار: ۳ قاشق غذاخوری جعفری: یک مشت کوچک آویشن: نصف قاشق چایخوری رب انار: دو قاشق غذاخوری پیاز کوچک: ۱ عدد سیر: ۱ حبه کره: ۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم . . . . . معراج کباب کباب-ترش

کباب کباب ترش جوجه کباب

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 13:14